Machinale Houtbewerking door Tompro

Tompro Professional Products is een gerenommeerd houtbewerkingsbedrijf dat dankzij de korte lijnen snel kan schakelen.

Hierdoor kan een gestandaardiseerde productielijn desgewenst snel aangepast worden. Behalve het grote seriematige werk, verzorgen wij ook kleinschalige series meubelstukken en interieurdelen. Wij nemen graag het totale proces van ontwerp tot aflevering voor onze rekening, maar het is ook mogelijk om een of meerdere stappen uit het productieproces door Tompro Professional Products uit te laten voeren. Neem hiervoor contact op met onze medewerkers voor een advies en een vrijblijvende offerte. Onze ontwerp- en verkoopafdelingen zijn gespecialiseerd in de wensen en vereisten van de meubel- en interieurindustrie. Voor massaproductie, maar ook voor enkele stuks of een exclusieve lijn.

Onze werkwijze

Wij hanteren een transparante werkwijze waar communicatie en kwaliteit voorop staan.

Het werk begint aan de ontwerptafel, waar het design samen met de opdrachtgever uitgewerkt wordt, en waar de keuzes gemaakt worden voor het materiaal en de wijze van bewerking. Als materiaal wordt er meestal gekozen voor plaatmateriaal zoals multiplex, spaanplaat of MDF. Op de productie afdeling voor de houtbewerking voeren onze medewerkers vervolgens bewerkingen uit zoals:

  • Op maat zagen
  • kantenverlijmen
  • Boren
  • Frezen
  • Schuren

Voor deze bewerkingen gebruiken wij verschillende moderne machines waarmee onze medewerkers snel en nauwkeurig kunnen werken. Onze medewerkers kunnen u vertellen hoe uw stukken geproduceerd worden, en binnen welk tijdvak ze in uw showroom of opslagplaats staan.

CNC Houtbewerking

Onze moderne machines garanderen een precieze afwerking. 

Onze moderne CNC (computer numeric control) houtbewerkingsmachines zijn allemaal computergestuurd. Aan de hand van de specifieke ontwerptekening of de generieke specificaties worden de machines geprogrammeerd. Door de CNC houtbewerking kan er op de millimeter nauwkeurig worden gewerkt. Een ander voordeel van deze techniek is dat er zeer snel geproduceerd wordt. Snelheid en accuratesse maken CNC houtbewerking bij uitstek geschikt voor massaproductie, en voor het snel inspelen op actuele trends. Ons personeel is speciaal opgeleid om deze high tech apparatuur te kunnen bedienen. Zo garanderen wij u de allerbeste resultaten.

Afwerking en verzending

Naast houtbewerking voorzien wij u graag op andere gebieden.

Op andere afdelingen verzorgen wij facultatief:

Op deze afdelingen komen stukken binnen vanuit onze eigen productie afdelingen, maar ook van buitenaf. Wij lakken kleine of grote partijen hout- en plaatwerk in elke gewenste kleur of in blanke lak met verschillende glansgradaties. Hierna monteren we het meubilair of de interieurdelen. Daarnaast beschikken wij over de juiste technieken voor kanten verlijmen. Op de verpakkingsafdeling zorgen wij voor een professionele verpakking waarbij we zorg dragen dat de stukken compleet en veilig de deur uit gaan. De verzending is de laatste stap waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Laat ons zo spoedig mogelijk weten bij welke stappen van uw productie wij u kunnen ondersteunen. Onze machinale houtbewerking is professioneel, betrouwbaar en efficiënt. We zien uw aanvraag graag tegemoet!