Lakafdeling

Onze lakinstallatie voldoet aan de laatste milieu-eisen, zodat tijdens het lakproces het milieu zo min mogelijk wordt belast. Ook is het mogelijk om watergedragen lakken te verwerken . Zowel enkele stuks als massaproducties kunnen bij ons verwerkt worden. De lakadeling is in twee gedeelten gesplitst, nl.

  •  UV-afdeling
  •  Lakspuiterij

UV-afdeling

In de UV-afdeling worden vlakke onderdelen (met een maximale breedte van 1220 mm.) in een moderne UV-lakstraat voorzien van een blanke UV-grond- en aflaklaag, dit kan uitgevoerd worden in verschillende glansgraden.


Lakspuiterij

In de lakspuiterij kan Ieder gewenste kleur geleverd worden. Dit kan zowel voor stuksgoederen als voor massaproductie. Om tot een goede kwaliteit te komen, worden de goederen alvorens geschuurd , daarna voorzien van een grondlaaglak en afgelakt in de desbetreffende kleur.

Na de lakwerkzaamheden kunnen de onderdelen desgewenst gemonteerd en verpakt afgeleverd worden. Tompro professional products kent immers een moderne uitrusting waardoor het mogelijk is een breed scala van machinale en handmatige werkzaamheden uit te voeren.

Handmatig lakken
Spuitautomaat
Phone:
Fax: