CNC Frezen: Houtbewerking bij Tompro

CNC staat voor Computer Numerical Control. Dit wil zeggen dat het CNC frezen van plaatmateriaal een volledig computergestuurd proces is. Door gebruik te maken van CNC-technologie tijdens het productieproces kunnen onze professionals elk gewenst ontwerp en detaillering tot op de millimeter nauwkeurig tot stand brengen in een veelvoud van materialen. Dit biedt niet alleen een garantie op hoge kwaliteit en perfect maatwerk, maar het geeft ook de mogelijkheid om unieke ontwerpen om te zetten in hoogwaardige producten.

Maatwerk voor een gunstige prijs

CNC frezen maakt het mogelijk om meubilair snel en accuraat te vervaardigen, geheel conform uw persoonlijke specificaties.

Heeft u een motief dat u graag terugziet in uw tafels en kasten? Tompro neemt uw motief als template, voert de gegevens in, in het CNC-systeem en levert u vervolgens uniek meubilair dat precies bij u past.

Het leveren van maatwerk meubiliair hoeft niet gepaard te gaan met hoge kosten. Dat bewijst Tompro Professional Products. Wanneer freeswerk handmatig zou worden gedaan, is dat vaak wel het geval. Maar bij Tompro gebeurt het CNC frezen van plaatmateriaal en MDF machinaal. Wanneer het ontwerp eenmaal gedefinieerd is in ons CNC-systeem, kan het frezen nauwkeurig en snel gebeuren. Dit betaalt zich uit in een kortere productietijd, en dat merkt u in uw portemonnee.

Wilt u voor uw bedrijf stoelen laten maken met daarop uw bedrijfslogo of houten lijsten voor schilderijen en posters als relatiegeschenk? Samen met u zorgen wij voor een mooi ontwerp en een snelle uitvoering.

Onze CNC Freesmachines

Tompro Professional Products maakt gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van CNC frezen.

U wilt houten meubilair laten ontwikkelen. Natuurlijk heeft u overal een uitgebreide keuze in materialen, maten en kleurstellingen. En u wilt het liefst een meubelmaker die uitgaat van kwaliteit en door middel van goede communicatie samen met u een persoonlijk ontwerp realiseert. Dat zij daarbij gebruik maken van de meest moderne middelen, is vanzelfsprekend.

Onze CNC-machines maken alles mogelijk. Zowel ons CNC freeswerk van hout als het CNC frezen van MDF gebeurt met kennis en respect. Hierdoor garanderen wij u uniek maatwerk.

Tompro Professional Products: Méér dan houtbewerking.

Neemt u gerust contact met ons op om uw wensen en onze mogelijkheden met elkaar in overeenstemming te brengen.

Naast machinale houtbewerking zoals het CNC frezen van plaatmateriaal of MDF biedt Tompro Professional Products nog meer diensten zoals kanten verlijmen. Heeft u speciale wensen op het gebied van lakwerk, wilt u de meubels gemonteerd geleverd krijgen of zorgt u zelf voor montage? Dit alles is voor ons bespreekbaar en zien wij als extra opties die wij in elk adviesgesprek met u willen bespreken.

Wij beloven u snelle levering en wat betreft de prijs zult u zien dat hout cnc frezen met kosten die beslist vriendelijk genoemd kunnen worden, voor ons de normaalste zaak van de wereld is. Wanneer mogen wij uw aanvraag verwachten? U bent bij ons van harte welkom.