Kanten verlijmen door Tompro Professional Products

Tompro garandeert afwerking van hoogwaardige kwaliteit.

Als u kasten of meubilair op maat wilt laten maken, dan mag u aan uw eindproducten hoge eisen stellen. Niet alleen wat betreft materiaalkeuze en een uniek ontwerp dat perfect geschikt is voor uw doeleinden, maar ook zeker als het gaat om een nette en vloeiend verlopende afwerking. Zeker als u gebruik maakt van fineerlagen of als uw meubilair bestaat uit meerdere houtsoorten, kunt u de kwaliteit goed beoordelen door te kijken hoe de verschillende bestanddelen in elkaar vloeien. Als het de indruk wekt uit één massief stuk te bestaan, dan noemen wij het kwaliteitswerk. Als de lagen duidelijk onderscheiden blijven, bijvoorbeeld door duidelijke naden, kan zich daar immers vuil tussen ophopen, die niet alleen uw meubelstuk ontsiert, maar ook aan kan tasten. Tompro Professional products voorkomt dit door gebruik te maken van een kantenverlijmer.

Een goede afwerking hoort bij maatwerk

Kanten verlijmen is zorgvuldig, precies werk.

Stelt u zich een recht stuk hout voor, met langs de zijkant een fineerlaag. Bij slecht afgewerkt hout ziet u de fineerlaag duidelijk als apart en vaak kunt u het zelfs enigszins losmaken. Wanneer uw leverancier door kantenaanlijming deze fineerlaag zodanig hecht dat niet te zien is dat het hier om een extra laag gaat, levert hij kwaliteit. Goede en correcte kantenaanlijming heeft niet alleen het gewenste visuele effect. Een perfecte hechting van beide lagen zorgt ervoor dat vocht, temperatuur en vuil geen negatieve invloed heeft op uw kantenband. Tompro maakt gebruik van kantenverlijmers die zorgen voor een optimale hechting, met lijmsoorten die passen bij de houtsoorten die we gebruiken en bovendien geen sporen achterlaten. Dat is wat in onze visie ook past bij maatwerk.

Tompro is uw partner in houtbewerking

Uw partner in houtbewerking.

Tompro professional products wil graag uw partner zijn bij elke aanvraag voor maatwerk in machinale houtbewerking. Dit betekent dat wij uitgaan van uw ontwerp en vanuit onze vak- en materiaalkennis u adviseren. Het uiteindelijke resultaat is meubilair dat geheel aan uw wensen voldoet, uniek is en vervaardigd uit de best mogelijke materialen. Door onze computergestuurde (CNC) fabricage en de uiterst secure kantverlijming samen met zorgvuldig lakwerk garanderen wij u de best mogelijke afwerking. Daarnaast produceren en leveren we snel, zowel in grote aantallen als in kleine series. Ook dat hoort bij onze opvatting van maatwerk.