Meubelspuiterij Deventer

Uw meubelspuiterij in de regio Deventer, Tompro in Groenlo

Als professionele meubelspuiterij is Tompro gevestigd op ongeveer 1 uur rijden van Deventer, in Groenlo. Vanuit onze moderne fabriek werken wij als professionele interieur- en meubelfabrikant aan de projecten en producten van onze tevreden klanten.

In onze meubelspuiterij kan iedere gewenste kleur geleverd worden. Van stuksgoederen tot massaproductie. Elke materiaalsoort heeft weer zijn eigen specifieke eigenschappen en heeft dus ook zijn eigen voorbehandeling nodig. Om een goede kwaliteit in onze meubelspuiterij te kunnen garanderen, worden de meubels eerst geschuurd, daarna voorzien van een grondlaag en tenslotte afgelakt. Wij spuiten de meubels in onze meubelspuiterij met een krasvaste, kleurechte kwaliteit door gebruik te maken van hoogwaardige tweecomponenten lakken. Het belangrijkste voordeel van spuiten is dat de verf contactloos aangebracht wordt. Dit houdt in dat de structuur van het oorspronkelijke materiaal behouden blijft en er geen zichtbare sporen achterblijven van het gereedschap dat u gebruikt.

Lakinstallatie volgens de laatste milieu-eisen

Bij Tompro Professional Products hebben we het milieu hoog in het vaandel staan. De lakinstallatie die wij gebruiken in onze meubelspuiterij voldoet aan de laatste milieu-eisen. Dit houdt in dat tijdens het lakproces het milieu zo min mogelijk wordt belast. Onze meubelspuiterij is opgedeeld in een UV-afdeling en een lakspuiterij. In de UV-afdeling voorzien we in onze moderne UV-lakstraat vlakke onderdelen van een blanke UV-grondlaag en aflaklaag. In de lakspuiterij kunnen we iedere gewenste kleur leveren.

Meer dan alleen een meubelspuiterij

Maar wij zijn veel meer dan alleen een meubelspuiterij. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om uw meubels op maat te laten maken. Zo is niet alleen de kleur helemaal naar wens van uw klant, maar past de serie meubels ook perfect in het betreffende pand of woning. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden als meubelspuiterij en/of meubelmakerij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij laten u graag kennismaken met de mogelijkheden en bijbehorende kosten. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing die past binnen uw budget.  

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Al met al een partner om op te bouwen en waar je op kunt vertrouwen - ook als er even een tandje bij moet als je net die grote opdracht hebt binnen gehaald. Korte lijnen en een half woord is voldoende om ook dat project op tijd in de juiste kwaliteit geleverd te krijgen.

Twan van der Wouw, Directeur van Kids-F B.V. en Klassehout B.V.

Gerenommeerde klanten

Vele gerenommeerde bedrijven hebben reeds de weg naar Tompro professional products gevonden. Onze activiteiten omvatten naast (specialistische) kleine oplagen een breed scala seriematige werkzaamheden in de meubel- en interieurindustrie branche. Maak net als hen ook gebruik van onze jarenlange ervaring, flexibilteit en leverbetrouwbaarheid.

Dus zoekt u een meubelspuiterij?

Tompro is dé professionele meubelspuiterij die u zoekt in de buurt van Deventer. Met onze machinale houtafdeling richten wij ons voornamelijk op de meubelfabricage en interieurindustrie. Een bezoek aan ons bedrijf zal u nog meer overtuigen van de vele mogelijkheden. Tompro professional products kan met haar moderne uitrusting een breed scala van machinale en handmatige werkzaamheden uitvoeren waarmee we uw complexe of minder complexe projectwensen kunnen realiseren en overtreffen.

Nieuwsgierig geworden?

Bereken uw route >>


(Bezoek alleen op afspraak)