Meubelmaker Ede

Uw meubelmaker in de regio Ede, Tompro in Groenlo

Als professionele meubelmaker is Tompro gevestigd op ongeveer 1 uur rijden van Ede, in Groenlo. Vanuit onze moderne fabriek werken wij als professionele interieur- en meubelfabrikant aan de projecten en producten van onze tevreden klanten.

Van oudsher is meubelmaker een ambachtelijk beroep. Maar bij Tompro Professional Products staat machinale houtbewerking centraal. Als gerenommeerd meubelmaker richten wij ons met name op meubelfabricage en interieurindustrie, zoals kasten, tafels, kinderstoeltjes, bedden, het frezen van tafelbladen, etc. Op onze machinale houtafdeling verzorgen wij niet alleen het grote seriematige werk, maar daarnaast ook kleinschalige series meubelstukken en interieurdelen.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Als meubelmaker is een goede voorbereiding het halve werk. In de ontwerpfase denken we samen met u na over vormgeving, materiaalgebruik en de manier van produceren. Dit alles om tot het meest optimale product te komen. Onze houtafdeling is uitgerust met veel verschillende machines. Machines die het mogelijk maken om elk gewenst profiel/elke gewenste vorm aan te brengen en om verschillende verbindingstechnieken toe te passen. Wij nemen graag het totale proces van ontwerp tot en met de aflevering uit handen. Maar, indien gewenst, is het ook mogelijk om één of meerdere stappen uit het productieproces door ons uit te laten voeren. Wij hanteren altijd een transparante werkwijze waar communicatie en kwaliteit voorop staan.

Meer dan alleen een meubelmaker

Voor de afwerking van de door ons gemaakte meubelseries hebben wij de beschikking over een meubelspuiterij. Hoe u de meubelstukken ook afgewerkt wilt hebben, wij denken graag met u mee. Bij ons heeft u onder andere de keuze uit kleurlak, beitskleuren, hoogglans, zijdeglans, blanke lak, etc. In welke kleur u de meubels ook wilt laten spuiten: wij regelen het voor u. Samen met de meubelmaker zorgen wij ervoor dat uw grote of kleinschalige serie meubels er precies zo uit komt te zien, zoals u het als opdrachtgever voor ogen heeft. Bent u benieuwd wat wij als meubelmaker voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Al met al een partner om op te bouwen en waar je op kunt vertrouwen - ook als er even een tandje bij moet als je net die grote opdracht hebt binnen gehaald. Korte lijnen en een half woord is voldoende om ook dat project op tijd in de juiste kwaliteit geleverd te krijgen.

Twan van der Wouw, Directeur van Kids-F B.V. en Klassehout B.V.

Gerenommeerde klanten

Vele gerenommeerde bedrijven hebben reeds de weg naar Tompro professional products gevonden. Onze activiteiten omvatten naast (specialistische) kleine oplagen een breed scala seriematige werkzaamheden in de meubel- en interieurindustrie branche. Maak net als hen ook gebruik van onze jarenlange ervaring, flexibilteit en leverbetrouwbaarheid.

Dus zoekt u een meubelmaker?

Tompro is dé professionele meubelmaker die u zoekt in de buurt van Ede. Met onze machinale houtafdeling richten wij ons voornamelijk op de meubelfabricage en interieurindustrie. Een bezoek aan ons bedrijf zal u nog meer overtuigen van de vele mogelijkheden. Tompro professional products kan met haar moderne uitrusting een breed scala van machinale en handmatige werkzaamheden uitvoeren waarmee we uw complexe of minder complexe projectwensen kunnen realiseren en overtreffen.

Nieuwsgierig geworden?

Bereken uw route >>


(Bezoek alleen op afspraak)