Houtbewerkingsbedrijf Doetichem

Uw houtbewerkingsbedrijf in de regio Doetichem, Tompro in Groenlo

Als professionele houtbewerkingsbedrijf is Tompro gevestigd op ongeveer 30 minuten rijden van Doetichem, in Groenlo. Vanuit onze moderne fabriek werken wij als professionele interieur- en meubelfabrikant aan de projecten en producten van onze tevreden klanten.

Wij zijn een zeer vakkundig, professioneel en veelzijdig houtbewerkingsbedrijf. Een toeleversingsbedrijf voor de meubel- en interieurindustrie. Als houtbewerkingsbedrijf houden we onszelf bezig met alle technieken en handelingen die worden gebruikt voor het bewerken van allerlei verschillende soorten hout. Het bewerken van hout kan verschillende doelen hebben. Zo kunnen we hout bewerken voor het maken van stevige constructies en verbindingen, maar ook voor het maken van meubels. In onze eigen werkplaats kan het hout gezaagd, geschaafd, geprofileerd of op maat bewerkt en afgekort worden. Wij zijn als houtbewerkingsbedrijf onder andere een gespecialiseerd meubelmaker en een meubelspuiterij.

Machinale houtbewerking

Binnen ons houtbewerkingsbedrijf houdt de machine houtbewerking zich voornamelijk bezig met het fabriceren van meubels en met de interieurindustrie. Denk onder andere aan zaagwerkzaamheden, maar daarnaast beschikken we ook over een CNC bewerkingscentrum. Op de machinale houtbewerking wordt veelal plaatmateriaal als MDF, spaanplaat (met of zonder decor) en multiplex verwerkt. En dit in de allerlei afmetingen. Als houtbewerkingsbedrijf voeren wij zowel complexe als minder complexe werkzaamheden uit. En doordat wij niet alleen hout bewerken, maar ook lakken en monteren, is het bij Tompro Professional Products mogelijk van grondstof tot een gelakt, gemonteerd én verpakt eindproduct te komen.

Voor al uw houtwerken op maat

Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw houtwerken op maat. Wat uw wensen in de meubel- en/of interieurindustrie ook zijn: wij denken graag met u mee naar de beste oplossing. Wij zijn namelijk een houtbewerkingsbedrijf met grote mogelijkheden en kunnen allerlei houtsoorten en plaatmaterialen voor u bewerken en eventueel ook spuiten in onze eigen meubelspuiterij. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons houtbewerkingsbedrijf, heeft u een specifieke vraag of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Al met al een partner om op te bouwen en waar je op kunt vertrouwen - ook als er even een tandje bij moet als je net die grote opdracht hebt binnen gehaald. Korte lijnen en een half woord is voldoende om ook dat project op tijd in de juiste kwaliteit geleverd te krijgen.

Twan van der Wouw, Directeur van Kids-F B.V. en Klassehout B.V.

Gerenommeerde klanten

Vele gerenommeerde bedrijven hebben reeds de weg naar Tompro professional products gevonden. Onze activiteiten omvatten naast (specialistische) kleine oplagen een breed scala seriematige werkzaamheden in de meubel- en interieurindustrie branche. Maak net als hen ook gebruik van onze jarenlange ervaring, flexibilteit en leverbetrouwbaarheid.

Dus zoekt u een houtbewerkingsbedrijf?

Tompro is dé professionele houtbewerkingsbedrijf die u zoekt in de buurt van Doetichem. Met onze machinale houtafdeling richten wij ons voornamelijk op de meubelfabricage en interieurindustrie. Een bezoek aan ons bedrijf zal u nog meer overtuigen van de vele mogelijkheden. Tompro professional products kan met haar moderne uitrusting een breed scala van machinale en handmatige werkzaamheden uitvoeren waarmee we uw complexe of minder complexe projectwensen kunnen realiseren en overtreffen.

Nieuwsgierig geworden?

Bereken uw route >>


(Bezoek alleen op afspraak)